QQ登录

只需一步,快速开始

vray材质库
楼主: 子夜钰

心情故事--不如一起有爱情!(另类篇)

中级会员

论坛元老功勋奖章

方要考研究生,她说那一直是她的一个梦想。我劝她不要上班了,在家里专心复习。 Fong’s dream is to take the ‘Master course’, I persuade her to quit work and follow her dream.
其实吧~~`偶最大的理想~`就是到新疆去摘棉花...!@_@
.....提示:网站下载资源都有备份,如遇到下载地址失效请及时联系管理员(QQ:3459039404)恢复下载地址(个别无法恢复会退币)

中级会员

论坛元老功勋奖章

方就真的不再上班了,在家里看书。我每天下班她都做好了晚饭等我。 She stays at home each day studying and preparing food for when I get home from work.
其实吧~~`偶最大的理想~`就是到新疆去摘棉花...!@_@

中级会员

论坛元老功勋奖章

有天快下班的时候,方约我晚上去吃酸汤鱼。饭后她送我一只可爱的小熊,我才知道今天是我的生日。 One day after work, Fong ask me to have dinner outside. After dinner she gives me a nice teddy bear and I realize it is my birthday today.

中级会员

论坛元老功勋奖章

因有了方的关心,让我觉得这个大都市是我的。我抱住她流着自己的眼泪。 Because I feel so secure in her presence, I hug her and cry. I feel the whole city belonged to me.

中级会员

论坛元老功勋奖章

晚上睡觉我都抱着小熊,我知道,我已经找到了归属的感觉。 Every night when I cuddle the teddy bear, I feel that I have found the place where I belong.

中级会员

论坛元老功勋奖章

方的妈妈来北京了。吃着从家乡给我们带来的咸水鸭想起了我的妈妈,我笑笑也管方妈妈叫妈妈。 Fong’s Mother come to visit us in Beijing, she bring some traditional food from their hometown. She reminds me of my Mum. I even begin to call her ‘Mum’.

中级会员

论坛元老功勋奖章

方妈妈给我讲了很多方的童年趣事,方小的时候和我一样,也玩过过家家游戏。 Her Mum tells me lots of interesting stories about when Fong was younger. She would play ‘house’ just like I used to.

中级会员

论坛元老功勋奖章

方妈妈就这一个宝贝女儿,她希望方早点结婚成家,她好来抱外孙。我和方相视一笑,都低下了头。 Fong is the only child in her family. Her Mum wants her to marry earlier, so she could be able to see her grandchildren. Been hearing this, we express each other with a smile, and just look at the floor.

中级会员

论坛元老功勋奖章

其实很多时候我也在想,我和方的感情到底是什么? We do not know what our feeling for each other really is?

中级会员

论坛元老功勋奖章

方妈妈走后,我问方,我们这样会有结果吗?我们刚刚开始,还是分开吧。 After Fong’s Mum left, I suggest that we should split apart because I am not sure about our future.