QQ登录

只需一步,快速开始

vray材质库

心情故事--不如一起有爱情!(另类篇)

中级会员

论坛元老功勋奖章

我的名字叫沈玫绮,朋友们都简单的叫我玫玫。我是一个很阳光、很健康的女孩。 My name is Shen-Mai-Ji. My friends just call me MEI-MEI. I am a happy girl who is full of life.

其实吧~~`偶最大的理想~`就是到新疆去摘棉花...!@_@
.....提示:网站下载资源都有备份,如遇到下载地址失效请及时联系管理员(QQ:3459039404)恢复下载地址(个别无法恢复会退币)

中级会员

论坛元老功勋奖章

毕业后,我来到北京,开始了自己的工作和生活。 After I graduated, I came to Beijing, began working and started a whole new life.
其实吧~~`偶最大的理想~`就是到新疆去摘棉花...!@_@

中级会员

论坛元老功勋奖章

繁忙的工作让我感觉到了生活的不易,还有就是我一个人在夜晚的寂寞和落寞。 I find that a working life is not easy, and it is also lonely at times, especially when I am alone at night.

中级会员

论坛元老功勋奖章

那是一个周二的上午,办公室来了一个新的同事,她叫方若圆。 It is a Tuesday morning when a new colleague start at my office. Her name is Fong-Raw-Yuen.

中级会员

论坛元老功勋奖章

方是一个很健谈很有朝气的女孩,对待工作和生活,她无比热情和投入。 I find she is a good conversationalist, very lively. She never takes life too seriously, always looking on the positive side of situations.

中级会员

论坛元老功勋奖章

同为异乡客,我们很自然地走到了一起。 As strangers in Beijing, although we came from different cities, we become close due to the similar situation we are now in.

中级会员

论坛元老功勋奖章

一个多月的相处,使我注意到她对我朋友般地好,我也开始慢慢喜欢上了她。 After we have been close friends for a month, I realize Fong is always very nice to me, and I begin to really like having her as my best friend.

中级会员

论坛元老功勋奖章

我开始不自觉地为她做些事情,没有别的奢求,只是愿意对她好,想做她最好的朋友。 I want to tread her well as my friend unconditionally.

中级会员

论坛元老功勋奖章

周末的时候,我们会骑车看北京的胡同。去爬香山,还在动物园给猴子起外号。 At weekends we often ride bicycles around the alley ways of Beijing, climb Shi-ang Mountain or even visit the zoo to give the monkeys nick-names.

中级会员

论坛元老功勋奖章

我们把工作处理得井井有条,在单位,我们是相互帮助的好姐妹。 we work hard in the office, helping each other like sisters。